T-Splines
T-Splines

Current version

Download the current version.

Autodesk T-Splines Plug-in for Rhino: v4.0 Download

Featured threads

The links below lead to some of our favorite forum threads.

052775 052099

29164 052640

29164 29164

052346 052775


See more featured threads.

Webinars

Date Topics  
7/09 Creating stunning jewelry designs with T-Splines View
5/07 How to approach modeling with T-Splines View
3/07 Carl Bass reintroduces T-Splines for Rhino View
6/21 Transitioning from NURBS to T-Splines View
12/07 Footwear modeling with T-Splines 3.3 for Rhino View
11/29 New T-Splines reverse engineering tools View
10/28 How T-Splines changed my aproach to making jewelry in CAD View
09/29 Modeling a water gun View
09/07 Car modeling:
Parts 1, 2, & 3
View
07/06 tsElements intro
hosted by Novedge
View
06/22 Free-form Architecture View
06/15 TS Pipe command View
06/08 T-Splines for Rhino intro View

Error convert Tsplines to Rhino Nurbs

A support and feedback forum for Autodesk T-Splines Plug-in for Rhino users.

Error convert Tsplines to Rhino Nurbs

Postby VisualConduct » Tue Oct 18, 2016 1:43 pm

Hi....

I'm importing a mesh from auto retopo in 3Dcoat.
Did a convert to Tsplines, Toggle to smooth and then convert Tsplines to Rhino Nurbs.
I then get an error saying: "Unable to convert object"

Anyone knows what could be the cause of this, are there certain things in the topology that Tsplines doesn't like?

Many thanks, Robert

ConvertTsplinesToRhinoNurbsError.3dm
(2.16 MiB) Downloaded 127 times
VisualConduct
Poster
 
Posts: 5
Joined: Fri Sep 30, 2016 3:24 am

Re: Error convert Tsplines to Rhino Nurbs

Postby VisualConduct » Tue Oct 18, 2016 1:56 pm

Never mind, problem is fixed.
"Edit Layout" was my friend :wink:

Regards, Robert
VisualConduct
Poster
 
Posts: 5
Joined: Fri Sep 30, 2016 3:24 am

Re: Error convert Tsplines to Rhino Nurbs

Postby JSantocono » Wed Oct 19, 2016 7:13 am

Hi Robert.
Sometimes the mesh can come with a Topology error.
I think this was the case here.

Glad you solve it with tsLayout.

JuanS
User avatar
JSantocono
Poster
 
Posts: 988
Joined: Thu Jan 03, 2008 10:18 am
Location: Argentina

Re: Error convert Tsplines to Rhino Nurbs

Postby JSantocono » Wed Oct 19, 2016 7:19 am

BTW, nice job doing the retopo in 3Dcoat. The resulting mesh looks really good from the topology point of view.

What this made with the AutoRetopo function? Or just manually retopologization?

JuanS
User avatar
JSantocono
Poster
 
Posts: 988
Joined: Thu Jan 03, 2008 10:18 am
Location: Argentina

Re: Error convert Tsplines to Rhino Nurbs

Postby VisualConduct » Thu Oct 20, 2016 10:30 am

JSantocono wrote:BTW, nice job doing the retopo in 3Dcoat. The resulting mesh looks really good from the topology point of view.

What this made with the AutoRetopo function? Or just manually retopologization?

JuanS


Hello Juan,

Yes I cannot take credit for that Mesh because its indeed the AutoRetopo of 3Dcoat that did it, the only thing I did was to paint some area's where I wanted more poly's.
3Dcoat does an amazing job here, i cannot praise it enough, also the sculpting room is very good.

All the best, Robert
VisualConduct
Poster
 
Posts: 5
Joined: Fri Sep 30, 2016 3:24 am

Re: Error convert Tsplines to Rhino Nurbs

Postby JSantocono » Thu Oct 20, 2016 7:12 pm

Yes. I love 3Dcoat. I am a user... but it seems that I need to play more with the autoretopo. I never get that kind of clean result.

JuanS
User avatar
JSantocono
Poster
 
Posts: 988
Joined: Thu Jan 03, 2008 10:18 am
Location: Argentina


Return to Autodesk T-Splines Plug-in for Rhino modeling

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 17 guests