T-Splines
T-Splines

Current version

Download the current version.

Autodesk T-Splines Plug-in for Rhino: v4.0 Download

Featured threads

The links below lead to some of our favorite forum threads.

052775 052099

29164 052640

29164 29164

052346 052775


See more featured threads.

Webinars

Date Topics  
7/09 Creating stunning jewelry designs with T-Splines View
5/07 How to approach modeling with T-Splines View
3/07 Carl Bass reintroduces T-Splines for Rhino View
6/21 Transitioning from NURBS to T-Splines View
12/07 Footwear modeling with T-Splines 3.3 for Rhino View
11/29 New T-Splines reverse engineering tools View
10/28 How T-Splines changed my aproach to making jewelry in CAD View
09/29 Modeling a water gun View
09/07 Car modeling:
Parts 1, 2, & 3
View
07/06 tsElements intro
hosted by Novedge
View
06/22 Free-form Architecture View
06/15 TS Pipe command View
06/08 T-Splines for Rhino intro View

v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

A support and feedback forum for Autodesk T-Splines Plug-in for Rhino users.

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby mir_on » Sat Feb 07, 2015 4:09 pm

Hello,
I bought T-Splines 3.5 after 3 july 2013. I dawnloaded trial TS v4. If I try activate it with using my serial number from v 3.5, with different product keys (A46F1 and A46G1), It's inform me that my serial number is not valid. Should I have new serial number? How to get it?
User avatar
mir_on
Poster
 
Posts: 3
Joined: Sat Feb 07, 2015 3:56 pm

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby Matt Sederberg » Mon Feb 09, 2015 2:50 pm

mir_on wrote:Hello,
I bought T-Splines 3.5 after 3 july 2013. I dawnloaded trial TS v4. If I try activate it with using my serial number from v 3.5, with different product keys (A46F1 and A46G1), It's inform me that my serial number is not valid. Should I have new serial number? How to get it?



Hi, v4 is a paid upgrade; you need to purchase this at store.autodesk.com.

Best,
Matt
User avatar
Matt Sederberg
Employee
 
Posts: 1541
Joined: Wed Jul 13, 2005 11:27 am
Location: Provo, UT

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby Matt Sederberg » Mon Feb 09, 2015 2:50 pm

oliviertij wrote:Hello,

v4 works fine now !

I'm looking forward to play with it. :D


At long last! Thanks for your patience :).
User avatar
Matt Sederberg
Employee
 
Posts: 1541
Joined: Wed Jul 13, 2005 11:27 am
Location: Provo, UT

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby cadgem » Thu Feb 12, 2015 1:46 pm

Hello, I have Tsplines educational version 3 something I purchased before July 2013,how much would it cost me to upgrade to V4 full license as I am no longer a student.
Thank You George
cadgem
Poster
 
Posts: 3
Joined: Thu Feb 12, 2015 1:42 pm

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby Marco » Fri Feb 13, 2015 12:22 am

Hi Matt,
where can i offer the 70% dicount T-Spline v4 upgrade Version from Germany.....?
I am user since 2011. For a view weeks the Autodesk Store sell this Version but now i always can find the "new lizense Version"......! Whats wrong....? :(

Can you help me or send me a LInk....

Thanks,
Marco
Marco
Poster
 
Posts: 1
Joined: Thu Feb 12, 2015 7:58 am

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby Nicholas North » Fri Feb 13, 2015 11:30 am

Hi Marco,
Matt Sederberg wrote: * If you bought T-Splines before 3 July 2013, you can buy T-Splines v4 at a 70% discount (close to the same price as an upgrade) at the Autodesk Store (using coupon code TSPLINE) or through your authorized reseller. This discount is available until July 15, 2015.

Users who purchased T-Splines for Rhino before 3 July 2013 should not purchase an "upgrade" license. Instead, purchase a "new" license and use the coupon code.

This is because only users who purchased after 3 July 2013 will have a serial number that works in v3.5, and this serial number is required to activate an upgrade copy of v4.

If you are unsure, run the tsInfo command and look near the top next to "Build". If you are not currently using v3.5 then do not purchase the upgrade. If you are using v3.4 or older then you should purchase a new license and use the coupon code quoted above.

-- Nick
User avatar
Nicholas North
Employee
 
Posts: 965
Joined: Wed Sep 19, 2007 10:38 am
Location: Utah

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby andreb » Fri Feb 13, 2015 12:13 pm

Hello,
I bought the full version of V4, I had version 3,4 previously.
I'm using Matrix v8.
When loading Rhino 5 I don't see the new version of tsplines, should I deinstall version 3,4?
Will V4 works on Matrix8?
Thanks for the answer.
André.
andreb
Poster
 
Posts: 1
Joined: Fri Mar 30, 2012 1:34 am

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby sando » Sun Feb 15, 2015 9:38 am

Hi Matt,

Thanks for sorting the pricing issues out.

Cheers,
Sando
User avatar
sando
Poster
 
Posts: 36
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:25 am
Location: Perth, Australia

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby lukasz » Mon Feb 16, 2015 3:47 am

Dear T-Splines team,

I want to propose getting T-Splines license in company that I work in. Since It is Autodesk product now I have asked local reseller about Network License and - BIGGEST PROBLEM - is it permanent (like T-splines before Autodesk), or is it subscription (like other Autodesk products) and what updates of T-splines are included in each of them (for example: buy 4.0 and get future service packs 4.1, 4.2 etc? but for 5.0 you have to pay, or pay for every update?). NO ONE can answer this question. Answer is Autodesk team in Europe DO NOT KNOW. Most of Autodesk resellers don't know what is T-Splines ...

So maybe I could get anser here - will I get 4.1, 4.2 and other updates when they will be out if I have bought 4.0? Is it permanent license? Do I have to pay to get 5.0 upgrade when it will be out?

Best Regards
Lukasz Michalski
lukasz
Poster
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 26, 2013 2:07 pm

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby jerrybradley » Mon Feb 16, 2015 1:47 pm

Hi Matt --

On February 6th I purchased an upgrade to my T-splines through Novedge, where I originally purchased T-Splines. Since that time, I have not received any instructions on how to download the upgrade. After waiting a week I checked with Novedge on the status and they said it was in the hands of Autodesk. So, i filed a query with Autodesk, but have only gotten a computer generated acknowledgement saying that they had opened Case number 10457336.

What should I do to get my update? Should I cancel my order with Novedge and order directly from Autodesk, or should I just wait?

It seems that a simple upgrade should not take over 10 days to process. So, any help would be greatly appreciated.

Jerry Bradley
jerrybradley
Poster
 
Posts: 4
Joined: Mon Feb 16, 2015 1:08 pm

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby Matt Sederberg » Tue Feb 17, 2015 1:00 pm

Marco wrote:Hi Matt,
where can i offer the 70% dicount T-Spline v4 upgrade Version from Germany.....?
I am user since 2011. For a view weeks the Autodesk Store sell this Version but now i always can find the "new lizense Version"......! Whats wrong....? :(

Can you help me or send me a LInk....

Thanks,
Marco


Hi Marco,
yes - buy a "new license" and use the coupon code TSPLINE to get the 70% discount.

Best,
Matt
User avatar
Matt Sederberg
Employee
 
Posts: 1541
Joined: Wed Jul 13, 2005 11:27 am
Location: Provo, UT

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby Matt Sederberg » Tue Feb 17, 2015 1:02 pm

cadgem wrote:Hello, I have Tsplines educational version 3 something I purchased before July 2013,how much would it cost me to upgrade to V4 full license as I am no longer a student.
Thank You George


Hi George,
you can use the same TSPLINE coupon code to get 70% off v4. Just follow the instructions here: viewtopic.php?f=9&t=63170#p77989

Thanks for your interest,

Matt
User avatar
Matt Sederberg
Employee
 
Posts: 1541
Joined: Wed Jul 13, 2005 11:27 am
Location: Provo, UT

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby Matt Sederberg » Tue Feb 17, 2015 1:03 pm

andreb wrote:Hello,
I bought the full version of V4, I had version 3,4 previously.
I'm using Matrix v8.
When loading Rhino 5 I don't see the new version of tsplines, should I deinstall version 3,4?
Will V4 works on Matrix8?
Thanks for the answer.
André.


Hi Andre,
Yes, I would uninstall v3.4. To clarify, v4 only works on Rhino 5 64-bit.

V4 is not integrated into Matrix 8 yet.

Matt
User avatar
Matt Sederberg
Employee
 
Posts: 1541
Joined: Wed Jul 13, 2005 11:27 am
Location: Provo, UT

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby Matt Sederberg » Tue Feb 17, 2015 1:05 pm

lukasz wrote:Dear T-Splines team,

I want to propose getting T-Splines license in company that I work in. Since It is Autodesk product now I have asked local reseller about Network License and - BIGGEST PROBLEM - is it permanent (like T-splines before Autodesk), or is it subscription (like other Autodesk products) and what updates of T-splines are included in each of them (for example: buy 4.0 and get future service packs 4.1, 4.2 etc? but for 5.0 you have to pay, or pay for every update?). NO ONE can answer this question. Answer is Autodesk team in Europe DO NOT KNOW. Most of Autodesk resellers don't know what is T-Splines ...

So maybe I could get anser here - will I get 4.1, 4.2 and other updates when they will be out if I have bought 4.0? Is it permanent license? Do I have to pay to get 5.0 upgrade when it will be out?

Best Regards
Lukasz Michalski


Hi Lukasz,
Thanks for your interest. This is a permanent license, not subscription. You will get service packs like v4.1 for free. Major new versions would require payment.

Matt
User avatar
Matt Sederberg
Employee
 
Posts: 1541
Joined: Wed Jul 13, 2005 11:27 am
Location: Provo, UT

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby Matt Sederberg » Tue Feb 17, 2015 1:07 pm

jerrybradley wrote:Hi Matt --

On February 6th I purchased an upgrade to my T-splines through Novedge, where I originally purchased T-Splines. Since that time, I have not received any instructions on how to download the upgrade. After waiting a week I checked with Novedge on the status and they said it was in the hands of Autodesk. So, i filed a query with Autodesk, but have only gotten a computer generated acknowledgement saying that they had opened Case number 10457336.

What should I do to get my update? Should I cancel my order with Novedge and order directly from Autodesk, or should I just wait?

It seems that a simple upgrade should not take over 10 days to process. So, any help would be greatly appreciated.

Jerry Bradley


Yuck, sorry Jerry. You're right it shouldn't take this long. I'm not sure what Novedge would be waiting for Autodesk for, if you wanted to have the contact me directly about any issue they are having (they have my contact info :)) I'm happy to sort it out for them.

Matt
User avatar
Matt Sederberg
Employee
 
Posts: 1541
Joined: Wed Jul 13, 2005 11:27 am
Location: Provo, UT

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby jerrybradley » Tue Feb 17, 2015 8:21 pm

Hi Matt --

I do not think that Novedge has any issues -- they merely placed the order for me with Autodesk. The problem is that I have not heard anything from Autodesk, either in response to my Feb 6th order, nor to my follow-up query. I guess if I don't get download instructions in the next day or two, I will simply cancel my upgrade order and hopefully get a refund.
jerrybradley
Poster
 
Posts: 4
Joined: Mon Feb 16, 2015 1:08 pm

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby Nicholas North » Wed Feb 18, 2015 11:39 am

Jerry,

So you haven't received a serial number or anything, is that correct?

-- Nick
User avatar
Nicholas North
Employee
 
Posts: 965
Joined: Wed Sep 19, 2007 10:38 am
Location: Utah

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby jerrybradley » Wed Feb 18, 2015 12:20 pm

That is correct. I just checked my spam filter to make sure a reply did not end up there. I will contact Novedge and suggest that they contact Matt to work this out or give me a refund.
jerrybradley
Poster
 
Posts: 4
Joined: Mon Feb 16, 2015 1:08 pm

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby jerrybradley » Wed Feb 18, 2015 6:40 pm

I did receive my serial number and download from Autodesk today. Not sure whose actions broke the 12 day log jam, but I am a happy camper now. I am now exploring the new features.

Thanks,

Jerry
jerrybradley
Poster
 
Posts: 4
Joined: Mon Feb 16, 2015 1:08 pm

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby cadgem » Thu Feb 19, 2015 3:42 pm

Matt Sederberg wrote:
cadgem wrote:Hello, I have Tsplines educational version 3 something I purchased before July 2013,how much would it cost me to upgrade to V4 full license as I am no longer a student.
Thank You George


Hi George,
you can use the same TSPLINE coupon code to get 70% off v4. Just follow the instructions here: http://www.tsplines.com/forum/viewtopic ... 170#p77989

Thanks for your interest,

Matt

Thank you Matt. So I will not have any trouble installing the new V4 full license over my Educational version.
cadgem
Poster
 
Posts: 3
Joined: Thu Feb 12, 2015 1:42 pm

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby perolalars » Thu Mar 05, 2015 9:38 am

So, Matt when is the price going to be equal independently where you live and work?
I checked today and If I could buy it in the States I would pay 200usd for an upgrade (from 3.4 before 3/7 2013) but I would have to pay almost 86usd more if I would buy it in Europe on the other hand if I buy it in Gbp I pay 153 but that's still more than I would have to pay in Usd. Now I cant buy it at the US site of Autodesk, being redirected to either the European site or if I choose the UK or DE site...It would be a lot easier if there was just one option buying it directly from Autodesk main site (since it is a download license only) and not from different country sites.
Is it going to be equal or not?
Regards
Per
perolalars
Poster
 
Posts: 18
Joined: Wed Nov 15, 2006 3:00 am

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby Nicholas North » Thu Mar 05, 2015 11:19 am

Hi Per,

This issue comes up quite frequently here. If you are interested in responses, please search through these old discussions.

However, this isn't really an appropriate topic for this forum. Nobody here, including Matt, has any control over international pricing. This forum is intended to focus on the technology and usage of the plug-in: Modeling in Rhino.

This issue would be better directed to Autodesk sales.

-- Nick
User avatar
Nicholas North
Employee
 
Posts: 965
Joined: Wed Sep 19, 2007 10:38 am
Location: Utah

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby perolalars » Fri Mar 06, 2015 10:06 am

Hi Nicholas
I have search and read this thread and the forum and in this thread Matt says that it will be handle and as I understood it, he will address Autodesk with this issue. And as I can see, Micha who also asked this question has not yet been addressed. Further I did not get any answer from Autodesk. And since it is your product where else should I go?!
I dont think it is inappropriate to ask this question here and as a long time user of TS I think its not nice of you to tell me to go somewhere else!
I thought that Matt would update us user about this since he says so, in this thread!
Not that I would get an irritable comment from you.
Best regards
Per
perolalars
Poster
 
Posts: 18
Joined: Wed Nov 15, 2006 3:00 am

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby Nicholas North » Fri Mar 06, 2015 11:30 am

Hi Per,

I'm sorry that you feel that I was not giving you a helpful answer. Honestly, though, I was just trying to help. Nobody on this forum, not even Matt, sets pricing, especially international pricing differences. What Matt has said he will try to get fixed is the difference in pricing between Upgrade pricing (from v3.5) and Coupon pricing (for users of v3.4 and earlier).

This isn't the same issue as the difference between prices in the United States and Europe, for example. I wish I could help you with this issue, but I simply can't. I wasn't trying to "tell you to go somewhere else", I'm just trying to tell you that this is not the right place for this issue. This is a forum for discussing the plug-in and how it works. We don't sell the plug-in on this site, and even this thread was only meant to point out that there was a new version.

I will poke Matt and see if he has any news about Upgrade vs. Coupon pricing.

-- Nick
User avatar
Nicholas North
Employee
 
Posts: 965
Joined: Wed Sep 19, 2007 10:38 am
Location: Utah

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby perolalars » Fri Mar 06, 2015 12:31 pm

Hi again Nicholas
And thanks for reply.
I like to think of us that uses Rhino and its many great plug ins as a kind of family...And when dragons dont hear us we still have each other.
So, thanks for poking Matt and I know that this forum is for the ins and outs of TS, but we sure like it to be easy also to buy the sw.
I was prompted of Matt to wait until the price matter was cleared, so it was just a question if it had!?
I wish you a good weekend and thanks for your understanding
Per
perolalars
Poster
 
Posts: 18
Joined: Wed Nov 15, 2006 3:00 am

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby Matt Sederberg » Fri Mar 06, 2015 10:00 pm

Hi Per,
Sorry, I've been travelling over the past couple of weeks. Thanks Nick for the poke :).

I was able to get the pricing sorted out so that "discounted new versions" for our long-standing users are essentially the same prices as "upgrades" for users who purchased after we had Autodesk licensing in the product, which had been our original intent. As Nick notes, I'm not able to impact the differences in international pricing, sorry about that. The pricing is now as "equal" as it will be for v4.

Thanks for your patience,
Matt
User avatar
Matt Sederberg
Employee
 
Posts: 1541
Joined: Wed Jul 13, 2005 11:27 am
Location: Provo, UT

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby mirek » Sun Apr 05, 2015 10:40 pm

Hi, I'm currently using Tsplines 3.5 and would like to upgrade it to v4. I live in South Korea and have contacted all the resellers in Korea from the Autodesk official website but none of the resellers can help me upgrading Tsplines. Is there any way that I can upgrade my software in South Korea? I tried to use the official autodesk website but cannot even go into the online shop page. Instead, it's keep saying that I need to contact the reseller in Korea :( By the way, most resellers in Korea do not even know what 'Tsplines' is. sigh....Please help. Thank you.
mirek
Poster
 
Posts: 1
Joined: Sun Apr 05, 2015 10:30 pm

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby Matt Sederberg » Mon Apr 06, 2015 3:15 pm

Hi Mirek,
T-Splines for Rhino is on the standard Autodesk price list for distributors and is in "open distribution." If you contact any Autodesk reseller in Korea they should be able to sell you that product - let me know if you continue to have concerns. Thanks!

Matt
User avatar
Matt Sederberg
Employee
 
Posts: 1541
Joined: Wed Jul 13, 2005 11:27 am
Location: Provo, UT

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby Paper Lab » Mon Jun 01, 2015 9:26 am

So I just purchased T-Spline following the email I received in January from Autodesk. The download file is a problem though. It’s of unknown format. I can’t run it as it lacks executable .exe. For your information the file size is shown as 64, 828 KB. Any idea what’s the problem might be. Faulty download...? But I already tried downloading it 3 times....
Paper Lab
Poster
 
Posts: 3
Joined: Mon Jun 01, 2015 9:14 am

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby Nicholas North » Mon Jun 01, 2015 10:48 am

Hi Paper Lab,

What is the name of the file that you downloaded? It should be "TSplines4.0_r11183ForRhino.exe" and the size should be 64,908 KB (or 66,465,120 bytes). Here is a direct link to the file.

Please note that v4 is for Rhino 5 64-bit only. So if you are not running a 64-bit version of Windows you will not be able to install it and if you don't have Rhino 5 64-bit you will not be able to use it.

-- Nick
User avatar
Nicholas North
Employee
 
Posts: 965
Joined: Wed Sep 19, 2007 10:38 am
Location: Utah

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby Paper Lab » Mon Jun 01, 2015 11:32 am

Thanks Nick,

The file I’ve got is “Autodesk_Tspline_Rhino_2015_English_Win_64bit”.
I used coupon provided in the email I received in January and the Autodesk store link gave me that file. The current build I’m using is 3.4r8555(64) so yes 64 bit is what I need...

Your file is good except I can’t install it because for some reason I’ve never received product key. BTW the serial number I’ve got when buying 3.4 is still okay ( Jan 2014 ). This time though all I received from Autodesk store is purchase confirmation.

Darius
Paper Lab
Poster
 
Posts: 3
Joined: Mon Jun 01, 2015 9:14 am

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby Nicholas North » Mon Jun 01, 2015 11:42 am

Hi Darius,

If you purchased over the weekend, I'd give it a day or so. However, please contact Autodesk Store support if you are seeing more of a delay than that. Unfortunately, I can't much with the actual purchasing process.

-- Nick
User avatar
Nicholas North
Employee
 
Posts: 965
Joined: Wed Sep 19, 2007 10:38 am
Location: Utah

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby Paper Lab » Mon Jun 01, 2015 11:50 am

Thank you Nick. Actually I’ve made that purchase about 3 hours ago.
I suppose I can allow them more time... :?

Darius
Paper Lab
Poster
 
Posts: 3
Joined: Mon Jun 01, 2015 9:14 am

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby nashero » Sun Jun 21, 2015 11:51 am

Hi Matt,

In Europe, it seems to be impossible to get an upgrade to TSplines. There's no upgrade option on the Autodesk store and there is no place to put in your code. Why is it that we cannot get a link from the existing license to directly get on the correct sales page and pay for the new license.

I'm looking forward to running the new grasshopper integration, thanks!

Thanks,
Naresh
nashero
Poster
 
Posts: 3
Joined: Tue Apr 05, 2011 9:22 am

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby kkilst » Sun Jan 17, 2016 12:27 am

Dear Sirs,
I would like to know what is the SP of Rhino5, that can run on T-Splines V4.
i got this error message during installation.
Attachments
ERROR MESSAGES.jpg
kkilst
Poster
 
Posts: 10
Joined: Fri Nov 23, 2007 8:43 pm

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby JSantocono » Mon Mar 14, 2016 7:01 am

kkilst wrote:Dear Sirs,
I would like to know what is the SP of Rhino5, that can run on T-Splines V4.
i got this error message during installation.


It seems that you need to install the latest Rhino 5 Service release in order to work...
Are you up to date with Rhino5?
JuanS
User avatar
JSantocono
Poster
 
Posts: 988
Joined: Thu Jan 03, 2008 10:18 am
Location: Argentina

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby harumscarum » Mon Aug 08, 2016 3:31 pm

is Tsplines 4 not working with Rhino 6 (WIP)?
harumscarum
Poster
 
Posts: 2
Joined: Mon Aug 08, 2016 3:29 pm

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby Nicholas North » Wed Aug 10, 2016 12:26 pm

We have not yet tried it. Others may be able to comment.

-- Nick
User avatar
Nicholas North
Employee
 
Posts: 965
Joined: Wed Sep 19, 2007 10:38 am
Location: Utah

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby YoavO » Wed Sep 07, 2016 5:56 am

Hello,
I just downloaded T-Spline V4 with the educational license.
Everything works well except the fact that I don't see the T-Spline component in grasshopper.
I tried looking for the gha file and couldn't find it.

Any ideas?

Thanks
YoavO
Poster
 
Posts: 2
Joined: Wed Sep 07, 2016 5:51 am

Re: v4 of Autodesk T-Splines Plugin for Rhino released

Postby YoavO » Wed Sep 14, 2016 5:00 am

I've downloaded the T-Spline plug in build 4.0 r11183 with the educational license.

Everything works fine except the fact that I don't have the T-Spline plug in grasshopper.
I even tired searching for the gh file, and could find anything.

Any ideas on how to fix this?
YoavO
Poster
 
Posts: 2
Joined: Wed Sep 07, 2016 5:51 am

Previous

Return to Autodesk T-Splines Plug-in for Rhino modeling

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests

 
cron